Met een notitieboek en een wereldbol je vakantie plannen

Met een notitieboek en een wereldbol je vakantie plannen

Wereldbol en notitieboek als start van je vakantie

Wereldbol, een fantastische uitvinding. Maar waar kun je het nu eigenlijk voor gebruiken? U en uw kleintjes helpen aardrijkskunde te leren, reis ideeën opdoen, reizen uitstippelen, culturen  op de landkaart aanstippen Een wereldbol met lamp staat in de huiskamer, werkkamer of kinderkamer erg decoratief.. Wereldbollen voor kinderen kunnen zowel een leuk slaapkameraccessoire als een leermiddel zijn. Als je op vakantie gaat of je kinderen leren over een land op school, maak er dan een leuk interactief spel van door ze te laten zien waar het is op de wereld en in relatie tot de rest van de wereld. 

Afhankelijk van de stijl en het type dat je kiest, kan je wereld bol ook een decoratie zijn. Een vrijstaande aardbol kan bijvoorbeeld opvallend zijn in uw woonkamer of eetkamer, maar een verlichte wereldbol met dierentuin dieren geïllustreerd in hun land van herkomst is een schitterend cadeau voor een gelukkig kind. Er zijn wereldbollen voor kinderen en volwassenen, of het nu een interactief en educatief hulpmiddel is of een interessant gespreksonderwerp.

Wereldbollen draaien allemaal om hun as, zodat je ze kunt draaien om alle uithoeken van de wereld te zien. Een verlichte wereldbol voegt een extra detailniveau toe en is ook informatief, en een kinder wereldbol kan dieren van over de hele wereld bevatten en interactieve touch-to-talk-pennen zullen leuke feiten en land namen hardop delen. 

Wereldbol, notitieboek, de start van je vakantie

Met een notitie boek in je hand en een wereldbol voor je neus kun je samen met de familie je vakantie fantastisch uitstippelen. Landen, steden, provincies en hele routes in je notitieboekje opschrijven, zodat je kunt gaan starten aan het daadwerkelijk regelen van je vakantie.

Het ideale, romantische idee om de wereldbol te draaien en hier een dartpijl in te gooien of met je vinger blind aan te wijzen waar je naartoe gaat is de meest bekende manier vanuit films. In werkelijkheid is dit niet realistisch en vaak zou dit leiden tot een leuk overleg, van waar gaan we naar toe! Juist hier is een notitieboekje ideaal en kun je beginnen met noteren van je wensen. Het is de start van een zoektocht als een waar ontdekkingsreiziger.