Op deze vakantiebestemmingen vind je de meest luxe hotels

Op deze vakantiebestemmingen vind je de meest luxe hotels

Wil je dit jaar een keer helemaal tot rust komen op een luxe vakantiebestemming? Dan zijn dit rijtje vakantielanden zeker iets voor jou. Bovengemiddeld veel hotels hier bieden namelijk veel luxe en comfort. Zo kan je genieten van alle gemakken terwijl je op vakantie bent. Bovendien liggen deze bestemmingen allemaal in prachtige omgevingen. Bekijk onze tips.

Malediven

De malediven kenmerken zich door een tropisch klimaat, witte stranden en een helderblauwe zee. Deze eilandengroep bestaat uit ongeveer 1200 koraaleilanden. Slechts 200 ervan zijn bewoond.

Op een Malediven vakantie vind je veel verschillende luxe resorts. Je hebt er echt keuze genoeg. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Dhigali Maldives Resort? Dit resort ligt op een eilandje met uitzicht op een lagune en heeft maar liefst 120 villa’s. Of wat dacht je van het Velaa Private Island? Dit exclusieve resort is gelegen in de Ari Atol en beschikt over 45 villa’s. Het mooiste eiland van de Malediven is volgens vele Nalaguraidhoo Island. Hier vind je het Soneva Fushi Resort. Dit is een unieke beleving die je eens in je leven mee wil maken.

Mauritius

Wil je een vakantie Mauritius boeken? Mauritius is een klein eiland in de Indische Oceaan. Het is een populaire bestemming onder toeristen vanwege het mooie weer, de prachtige natuur en het aangename klimaat. Mauritius staat ook bekend om zijn luxe resorts.

Op Mauritius vind je veel verschillende soorten hotels, van kleine bungalowtjes tot aan grote villa’s. Een populair hotel op Mauritius is het Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa. Dit resort ligt aan een mooie baai en heeft maar liefst 200 kamers. Het uitzicht is adembenemend.

Mexico

Mexico is een land dat je eigenlijk in één keer moet bezoeken. Het land heeft namelijk zoveel te bieden. Van mooie stranden, tropische bossen tot aan ruige berggebieden. Je kan er dus alle kanten op. In tegenstelling tot bovenstaande twee eilanden is Mexico ook echt een land met zijn eigen cultuur en geschiedenis. Je kunt hier dus een heerlijk luxe vakantie combineren met het leren kennen van een andere cultuur.

Dominicaanse republiek

De laatste vakantiebestemming in dit rijtje is de Dominicaanse Republiek. Dit land ligt eveneens in de Caraïbische zee en heeft een tropisch klimaat. Het biedt prachtige natuur, ruige bergen en exotische plantengroei. De Dominicaanse Republiek is een populaire vakantiebestemming onder toeristen. Dit komt mede door het aantal luxe resorts dat je hier vindt. In de dominicaanse republiek vind je heel veel all inclusive resort.