Geniet van het unieke Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het unieke Zuid-Limburgse Heuvelland

Wil jij eens heerlijk genieten van een ontspannen vakantie, maar hoef je hiervoor niet per se naar het buitenland toe? Dan zijn er in eigen land ook meer dan genoeg mooie plekjes te vinden waar jij helemaal tot rust komt. Neem het Zuid-Limburgse Heuvelland bijvoorbeeld, met het voor Nederland unieke heuvellandschap, de gastvrijheid en de mooie steden in de buurt.

Een uniek stukje Nederland

We kennen allemaal het beeld van Nederland wel dat het plat is en dat er qua landschap weinig te beleven valt. Wanneer je echter aankomt op het Zuid-Limburgse Heuvelland, dan waan je jezelf even in een andere wereld. Het landschap in het Zuid-Limburgse Heuvelland is adembenemend, met heuvels, groene valleien, glooiende weilanden en schilderachtige dorpjes. Het vormt bij elkaar een betoverend plaatje. De streek staat daarbij ook bekend om zijn uitgestrekte wijngaarden, waar je mag genieten van smaakvolle lokale wijnen.

Heerlijk ontspannen in een gezellig vakantiehuis

Dit is een plek waar je het gevoel hebt dat je even helemaal weg bent. De ideale plek zodoende om wat meer tijd door te brengen. Gelukkig dan maar dat er in deze omgeving een breed aanbod aan mooie vakantiehuizen te vinden is. Van grote bungalowparken, tot authentieke vakantiehuizen op rustiger plekken. Er zijn huizen te vinden voor kleine families, maar ook voor grote groepen die bestaan uit tientallen mensen. Zo vind je bijvoorbeeld een Gulpen vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien, maar ook in de omliggende plaatsen. Ook hier kan je kiezen voor de luxe die je wenst. Wil jij alles zelf regelen, of zie je het wel zitten om een vakantiehuis te huren waar zelfs catering bij is inbegrepen? Dit wordt onder andere aangeboden door Catering De Wijngaard. Zij bieden in hun vakantiehuizen catering aan van bedrijven in de regio.

Geniet van mooie steden in de buurt

Het Zuid-Limburgse Heuvelland is een plek waar je alles vindt wat je maar kan wensen. Zo kan je ervoor kiezen om lekker te wandelen in de omgeving, of hier een inspannende fietstocht te maken. Er zijn genoeg leuke dorpjes en stadjes om te ontdekken in deze regio. Vind jij het leuker om te winkelen in een grote stad? Ook dan zit je hier goed. Maastricht is namelijk in de buurt, een van de mooiste steden die ons land rijk is. Of kies ervoor om naar Valkenburg te gaan. Dit is een toeristische plek waar je onder andere op ontdekkingsreis gaat in de beroemde mergelgrotten.