In de winter naar de zon

In de winter naar de zon

Veel mensen zoeken in de winter graag de zon op. In Nederland kan het aardig koud worden tijdens de maanden december en januari. Terwijl het in Nederland de temperaturen onder de nul komen, is het aan de andere kant van de wereld lekker warm. Een aantal tips zetten we alvast hieronder. Waar je ook naar toe vliegt, een vliegtuig volgen doe je op VluchtVolgen24.nl.

Curaçao

Een populaire bestemming voor de meeste Nederlanders is Curaçao. Dat is ook wel logisch. Daar spreken ze ook Nederlands en je vind hier heerlijke standen met palmbomen. De temperaturen is hier zeer aangenomen rond de 30 graden. Geniet lekker van de zon, terwijl je op het stand ligt met een uitzicht op het zee.

Dubai

Dubai als vakantiebestemming is door de jaren heen steeds populairder geworden. Als bestemming geniet je van alle luxe om je heen. Denk aan hoge gebouwen en dure auto’s die er rondrijden. In de zomer is het erg heet in Dubai waarbij temperaturen op kunnen lopen boven de 40 graden. In de winter is het gemiddelde temperatuur zo’n 25 – 30 graden.

Bali

In de winter zijn de temperaturen in Azië aangenaam. Indonesië is één van die landen waar veel toeristen graag op reis gaan. Gemiddeld is de temperatuur in de winter gemiddeld 30 graden. Aangenaam om het eiland te verkennen op een scooter. Geniet van de lokale kraampjes en de eten.

Thailand

Thailand heeft voor iedereen een aangename temperatuur. In de zomer heeft het een tropische klimaat en in de winter is de dagtemperatuur zo’n 30 graden. Daar komt bij de witte stranden en baaien maken Thailand een populaire bestemmingen voor reizigers over de hele wereld.

Australië

Ben jij met oud en nieuw te vinden in Australië? Het is een keer anders om in je korte broek te genieten van de vuurwerkshow in Sydney. Tijdens het zomer ligt de temperatuur rond de 30 graden. Alhoewel er ook uitschieters zijn naar 35 – 40 graden.

Tanzania

Een populaire bestemming in Afrika is Zanzibar. Het is een grote eiland bij de kust van Tanzania. Gemiddeld is het temperatuur dertig graden. Lig jij straks langs de Indische oceaan?