Waarom Frankrijk het ideale vakantieland is

Waarom Frankrijk het ideale vakantieland is

Op vakantiegaan is altijd een goed idee. Na een drukke periode is er niets fijner dan om even helemaal tot rust te komen in een andere omgeving. Lekker genieten van strand, zee en zon. Of misschien vind je het wel heerlijk om te sporten op vakantie, bezienswaardigheden te bezoeken of de natuur in te gaan. Frankrijk is een vakantieland bij uitstek waar al je vakantiedromen uit zullen komen en je kunt al voor een laag bedrag een prachtige vakantie boeken. Voordelig op vakantie naar Frankrijk dus!

Vakantie vol variatie

Frankrijk is het land van de uitersten. Je kunt er de natuur intrekken en urenlang niemand tegenkomen. Heerlijk fietsen door de bergen, wandelen langs prachtige rivieren zoals de Loire en de Rhône. Maar Frankrijk is ook het land van prachtige provincies zoals de Provence, de Dordogne en Bretagne. Stuk voor stuk provincies die geboren lijken te zijn voor vakanties. Je hebt hier beekjes, prachtige dorpjes en je vindt hier nog het echte authentieke Franse leven op het platteland. Frankrijk is het ideale land voor gezinnen, maar zeker ook prima geschikt voor jongeren en ouderen.

Parijs

De wereldstad Parijs is werkelijk adembenemend. Bijvoorbeeld de Eiffeltoren en de Notre Dame, stuk voor stuk zijn ze zeer de moeite waard om te bezoeken. Maar het is ook heerlijk om te slenteren door de eeuwenoude straatjes van Parijs, waar je de Fransen pas echt goed leert kennen. Parijs is een grote stad waar je met gemak een week in kunt vertoeven. Je kunt hier kennis maken met die typische Franse gerechten, een wijntje drinken en een terrasje pakken langs de Seine.

Bespaar geld met een goedkope vakantie naar Frankrijk

Als je een goedkope vakantie naar Frankrijk boekt, bespaar je hiermee veel geld. Het geld wat je hiermee bespaart, kun je weer voor andere dingen gebruiken. Je kunt het apart zetten om te sparen, maar je kunt dit natuurlijk ook gebruiken om er een extra leuke vakantie van te maken. Door bijvoorbeeld mountainbikes te huren en lekker de Pyreneeën in te trekken. Of met een kano van een rivier af. Of een keer lekker luxe uit eten in Parijs. Een goedkope vakantie biedt veel mogelijkheden!