Deze 3 cabrio's zijn het goedkoopste om te huren op vakantie

Deze 3 cabrio's zijn het goedkoopste om te huren op vakantie

Het rijden in een cabrio, wie vindt dit nu niet leuk? Daarom dus ook een van de populairste uitjes voor bedrijven, maar ook voor gezinnen en vrienden. Omdat het huren van een auto flink in de papieren kan lopen, zijn er gelukkig ook allerlei andere typen auto's die een stuk goedkoper zijn. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen op het moment dat jij een nieuwe Mercedes, Audi of BMW wilt huren hier een iets andere prijs aanhangt dan wanneer je gaat voor een kleine cabrio huren. Speciaal daarom hebben wij een top 3 voor je samengesteld met de goedkoopste cabrio's om te huren.

Kever cabrio

De cabrio, die met stipt op nummer een staat als goedkoopste cabrio om te kunnen huren is en blijft de kever. Het leuke aan deze auto is, is dat hij wel de goedkoopste is, maar ook direct één van de populairste. Alleen al hoe deze auto eruit ziet, maakt het al leuk om erin te kunnen rijden. wanneer je Wanneer je namelijk een Bedrijfsuitje moet organiseren.Dan zou je vaak geen tientallen kilometers gaan rijden.Meestal is er een vooraf uitgestippelde route die je volgt, waarna je eindigt bij een restaurant waar je vervolgens met zijn allen geniet van een hapje en een drankje.

Fiat 500

Wanneer we het hebben over een cabrio, dat mag de Fiat 500 cabrio natuurlijk absoluut niet ontbreken in deze lijst met goedkoopste cabrio's om te huren. Het leuke aan deze cabrio is dat deze dan wel een van de goedkoopste is om te kunnen huren, maar tevens ook geniet van de luxe uitvoering en prettig rijcomfort. dat het een Dat het een Italiaanse auto is. Dat blijkt wel uit het feit dat deze er gelikt uitziet. Het voordeel aan de fiat 500 is dat deze in tegenstelling tot veel andere cabrio's, een stuk minder ‘open’ is. Vooral in Nederland kan het nog wel prettig zijn op het moment dat het niet bepaald zonnig is buiten.

Mini Cabrio

Het huren van een Mini cabrio is niet alleen uitermate populair, maar ook nog eens financieel aantrekkelijk. Ondanks het feit dat deze sportieve uitvoering de nodige pk’s heeft, is het huren van een Mini voor een dag of langer, enorm toegankelijk. Niet voor niets is deze auto daarom dus ook vooral in het buitenland ontzettend populair. Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is met de beperkte hoeveelheid ruimte. Mits je natuurlijk kiest voor de Countryman, die een stuk groter, maar daarmee ook wat duurder is.