Een episch tuinfeest geven met een zwembad

Een episch tuinfeest geven met een zwembad

Ben je op zoek naar een onvergetelijk feest? Een tuinfeest met zwembad is de perfecte manier om je evenement te laten opvallen. Of je nu van plan bent een kinderfeestje te geven, een zomerbarbecue, of gewoon wilt pronken met je nieuwe zwembad, het organiseren van een te gek tuinfeest met een zwembad zal zeker blijvende herinneringen achterlaten voor zowel jou als je gasten.

Het opzetten van je zwembad

De eerste stap bij het plannen van een episch tuinfeest met een zwembad is het inrichten van het zwemgebied. Probeer, indien mogelijk, het zwembad het middelpunt van de tuin te laten worden. Je kunt dit doen door decoraties toe te voegen zoals felle strandballen, kleurrijke vlotten, en zelfs drijvende lichten die het op een oase laten lijken. Daarnaast moet je ook overwegen om wat ligstoelen bij de rand van het zwembad neer te zetten, zodat mensen kunnen ontspannen en genieten zonder nat te worden! Zoek je een voordelig zwembad dat makkelijk op te zetten is? Overweeg dan een intex zwembad van zwembadstore!

Activiteiten organiseren

Als je het zwembad eenmaal hebt ingericht, is het tijd om na te denken over activiteiten. Voor kinderen zijn enkele klassieke waterspelletjes altijd leuk, zoals Marco Polo of Haaien en Minnegels. Als je het wat rustiger wilt houden, is het ook altijd leuk om drijvers beschikbaar te hebben waar mensen in kunnen luieren! Als er volwassenen op je bijeenkomst zijn, waarom organiseer je dan geen leuke wedstrijden zoals races of duikwedstrijden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Eten en drinken

Wat voor soort evenement je ook organiseert, eten en drinken zal zeker nodig zijn. Overweeg opties die gemakkelijk te pakken zijn en toch lekker zijn. Denk aan chips & dip, sandwiches & wraps, of zelfs pizza slices (die gemakkelijk aangepast kunnen worden). Wat de drankjes betreft, waarom maak je er geen ijscobar van of zorg je voor fruitige cocktails als er alcohol wordt geschonken? Je kunt ook niet-alcoholische opties aanbieden, zoals mocktails of slushies waar iedereen van kan genieten!

Vakantie

Niks is beters dan heerlijk genieten tijdens je vakantie, mocht je niet ver weggaan of wellicht heeft Nederland een goeie zomerse temperaturen en hoeveelheid zon. Dan is het toch onvergetelijk om heerlijk voor jezelf of je kinderen een zwembad op te zetten.