Hoe kies je de perfecte reiskoffer voor jouw volgende citytrip?

Hoe kies je de perfecte reiskoffer voor jouw volgende citytrip?

Veel mensen maken de fout om te reizen met bagage die te groot en te vol is - het wordt een ongemak. In de tijd dat ik reisleider was, zag ik te veel mensen worstelen om hun bagage zelfs maar een paar meter te verplaatsen. Soms bevindt u zich misschien in kleinere accommodaties zonder liften, dus houd er rekening mee dat u veel trappen op kunt lopen. Ik zou altijd een middelgrote koffer aanbevelen voor dit soort reizen en selectief zijn met wat u inpakt. U kunt beter van huis gaan met wat vrije ruimte in uw bagage, want u koopt gegarandeerd spullen onderweg.

Voor reizen naar bestemmingen in de stad pas ik graag de theorie toe van ‘Als ik het nodig heb, koop ik het.’ De positieve kant? U mag naar huis gaan met kleding die u in Parijs of Rome hebt opgehaald en het is onvermijdelijk dat mensen thuis u zullen vragen waar u het heeft gekocht, wat leidt tot uw terloops coole reactie over de geweldige plekken waar je bent geweest.

Wil je zeker zijn? Kies dan een koffer uit deze top-lijst, en kies een grootte op basis van de tips hieronder!

Inpakken

Het inpakken van uw koffer kan ook een vermoeiende dagelijkse klus worden voor zelfs de meest ervaren reiziger, die uitgroeit tot een grotere hindernis als hij zo vol zit dat u erop moet zitten om hem dicht te ritsen. Bespaar uzelf de frustratie en pak slechts tachtig procent vol voordat u vertrekt.

Koffer met harde of een zachte koffer?

Veel mensen maken zich zorgen dat er dingen kapot gaan met een zachte koffer. Ik heb veel gereisd met zowel harde als zachte koffers en vind zacht mijn voorkeur. Zolang u ervoor zorgt dat breekbare voorwerpen zich in de buurt van het midden bevinden, komt alles goed. Ze zijn ook meestal lichter dan koffers met harde koffers, zodat u op de luchthaven minder moeite zult hebben met wegen.


Als u liever voor een harde koffer gaat, is mijn aanbeveling dat u niet beknibbelt op de kwaliteit. Ik heb veel harde koffers zien kraken, dus het is de moeite waard om in een fatsoenlijk merk te investeren. Wat u ook verkiest, de meeste hebben een ritssluiting in het midden, waardoor de hoes in twee even helften wordt geopend. Dit was een revolutionaire ontwikkeling in kofferontwerp, waardoor uw spullen veel gemakkelijker toegankelijk waren dan vroeger, toen u diep in je koffer moest graven om te vinden wat u zocht.