Hoe laat landt het vliegtuig op Schiphol?

Hoe laat landt het vliegtuig op Schiphol?

Schiphol blijft altijd een prachtige belevenis. Of je nu iemand op gaat halen of gewoon een dagje mensen wilt kijken, op deze luchthaven is altijd wel wat te beleven. Maar Schiphol is ook een plek waar je goed voorbereid naar toe wilt gaan. Bijvoorbeeld als je iemand op gaat halen wil je graag precies weten hoe laat deze persoon zal arriveren. Op basis van deze informatie kun jij plannen hoe laat je van huis moet gaan en hoeveel tijd je dan vervolgens nog hebt op Schiphol.

Exacte aankomsttijden zijn bekend

Er zijn meerdere websites die de aankomsttijden van vliegtuigen toont. Vluchtinfo.nl en Schiphol-aankomsten.nl tonen bijvoorbeeld hoe laat het vliegtuig zal landen waarop jij zit te wachten. Hierbij is het van belang dat je wel het vluchtnummer bij de hand hebt van het betreffende vliegtuig. Dit kun je natuurlijk vooraf al een opvragen bij de persoon of personen waarvoor je naar Schiphol zult gaan. Op deze website wordt duidelijk aangegeven wat de exacte landingstijd is. Hou er wel rekening mee dat dit niet betekent dat degene(n) op wie je zit te wachten dan ook meteen op dat tijdstip bij de uitgang zal staan. De passagiers zullen eerst het vliegtuig nog moeten verlaten en hun bagage op moeten halen.

Maak er een leuke belevenis van

Als je toch naar Schiphol gaat, maak er dan een leuke belevenis van! Er is zoveel te doen op deze luchthaven dat je er gemakkelijk wel een hele dag kunt vertoeven. Zeker als je nu precies weet hoe laat het vliegtuig zal landen, biedt dit juist extra mogelijkheden. Plan gewoon wat extra tijd jezelf in. Om te gaan shoppen bijvoorbeeld. Op deze luchthaven vind je namelijk prachtige luxe winkels met de mooiste kleding, sieraden en parfumerie. Maar ook kun je hier heerlijk van een lunch genieten en zelfs van een exclusief diner. En als je een liefhebber bent van vliegtuigen, doe je zelf dan een plezier; ga naar het Panoramaterras en geniet van de luchtvaart op zijn allerbest. Hier kun je veilig achter glas, maar toch van dichtbij, vliegtuigen uit alle landen voorbij zien komen. En vanaf deze heerlijke plek kun je af en toe even op je telefoon kijken of de landingstijd nog steeds hetzelfde gebleven is. En als het vliegtuig waarop je wacht dan wat vertraging heeft, zit je hier in ieder geval op een fijne plek.