Koffers speciaal voor vrouwen, bestaan die?

Koffers speciaal voor vrouwen, bestaan die?

Die bestaan zeker! SuitSuit heeft speciaal voor vrouwen koffers ontworpen. Koffers die rekening houden met de wensen van de vrouwelijk reiziger. Denk hierbij aan handige ritsjes en opbergvakken, maar ook als het gaat om de stijl en uitstraling van de koffers, zie je meteen dat er rekening gehouden is met de wensen van vrouwen. Ben je op zoek naar een koffer die helemaal bij jou past, maar weet je eigenlijk niet waar je op moet letten? Wij hebben een aantal handige tips voor je!

Tips voor jouw ideale koffer

Ga je vaak op reis? Of maar een paar keer per jaar? Maak je verre reizen of blijf je in de buurt? Neem je altijd veel souvenirs mee? Maak je reizen waarbij je vaak moet overstappen en je koffers het hierdoor extra te verduren krijgen? Voordat je een keuze maakt voor een koffer, denk goed na over hoe intensief je deze gaat gebruiken. Hoe intensiever, hoe hoogwaardiger het materiaal moet zijn. Het is altijd handig om te kiezen voor een koffer met vier wielen. Hierdoor kun je jouw koffer rechtop voortduwen, dit scheelt veel energie onderweg. Kies voor een koffer met een opvallende kleur, handig als je na een lange reis je koffer snel van de band wilt plukken. Het is ook altijd handig om te kiezen voor een koffer die op slot kan, dit geeft je toch een extra veilig gevoel.

Voor welke SuitSuit koffer ga jij?

SuitSuit heeft meerdere kofferlijnen waar je uit kunt kiezen. Zo is er bijvoorbeeld de Fabulous Fifties, de naam zegt het al; koffers in de jaren 50 stijl. Verkrijgbaar in verschillende groottes, je kunt kiezen uit het grootste formaat van 76 cm, maar ook voor 66 cm en 55 cm. Qua kleuren valt er ook veel te kiezen, wat te denken van mango cream, luminous mint of pink dus? Naast deze lijn is er bijvoorbeeld ook de Fabulous Seventies, ook een prachtige lijn, met koffers van verschillende afmetingen en uitgevoerd in diverse kleuren. Kijk ook eens naar deze Top 5 beste kopen, hierbij zijn de beste koffers al voor je geselecteerd. Voor welke koffer ga jij?