Met deze tips ga jij relaxed het vliegtuig in

Met deze tips ga jij relaxed het vliegtuig in

Ga je binnenkort op vakantie met het vliegtuig? Vind je het dan altijd ook zo fijn als je in het vliegtuig kunt beschikken over je favoriete devices? Denk hierbij aan je smartphone, AirPod of iPad Air. Het is bijvoorbeeld heerlijk om in het vliegtuig naar muziek te luisteren of in alle rust iets te doen voor je werk. In het vliegtuig liggen er wel gevaren op de loer, waardoor jouw favoriete device, beschadigd kan raken. Je buurman in het vliegtuig kan per ongeluk zijn koffie over je tablet morsen. Of denk aan een langslopende stewardess met een karretje, die per ongeluk je smartphone van je tafeltje af tikt. Al snel heb je schade aan je device, wat leidt tot reparatiekosten, bovendien ben je dan je apparaat een tijdje kwijt. Je kunt dit allemaal voorkomen door je devices goed te beschermen. Bijvoorbeeld met de AirPod cover of case iPad Air. Ideale gadgets, om je devices goed mee te beschermen, waardoor jij in het vliegtuig zorgeloos kunt genieten van je favoriete apparaten!

Bescherm je AirPod

Of je nu voor je werk reist, of je gaat naar een heerlijke vakantiebestemming; muziek luisteren is altijd fijn in het vliegtuig. Met de AirPod van Apple kun je draadloos luisteren naar je lievelingsmuziek. Een AirPod is best een grote investering, reden te meer om dit apparaat goed te beschermen. Als je in het vliegtuig zit, kan er namelijk altijd iets gebeuren met je AirPod. Je kunt deze zelf per ongeluk van je tafeltje afstoten of misschien mors je er wel frisdrank op als er onverwachts turbulentie optreedt. Met een AirPod cover is jouw AirPod altijd beschermd en weet je zeker dat jouw apparaat niets overkomt. Je zit immers niet te wachten op hoge reparatiekosten als je net zo’n dure aankoop hebt gedaan.

iPad Air is bescherming waard

Als je een Apple iPad Air hebt, is dit een waardevol bezit. Niet alleen omdat dit een tablet is met een hoge waarde in geld, ook is het een prima apparaat, met een super snelle processor, die bovendien ook nog eens niet veel weegt. Ideaal apparaat dus, om mee te nemen in het vliegtuig. Om erop te werken onderweg, of om er bijvoorbeeld op te lezen. Met een case voor je iPad Air, weet je zeker dat deze niet vies wordt of beschadigd raakt. Glist hij in het vliegtuig van je schoot op de grond? Stoot je buurvrouw in het vliegtuig je tablet per ongeluk van je tafeltje? Normaal gesproken zouden deze gebeurtenissen voor schade zorgen, niet als je een cover hebt, waarmee je jouw tablet kunt beschermen. Ideaal toch?