Leukste stedentrips van Europa

Leukste stedentrips van Europa

Waar vind je de leukste stedentrips van Europa?

Stedentrips zijn geschikt voor ieder periode. Of je nu een stedentrip wilt boeken in december, januari, mei of augustus. Het is altijd en overal mogelijk. Maar, waar vind je de leukste stedentrips van Europa en waar kan je die dan boeken? In deze blog leggen we uit waar je moet letten als je een stedentrip wilt boeken en vooral ook welke steden in Europa voor jou het meest aantrekkelijk zijn. Soms zijn onbekende steden leuker dan bekende wereldsteden dan Madrid, Barcelona, New York of Rome.

Waar je op moet letten bij het boeken van een stedentrip

Alvorens je een stedentrip gaat uitzoeken en boeken, moet je de volgende zaken uitzoeken. Wil je een stedentrip boeken inclusief vervoer en hotel? Wil je een all inclusive citytrip boeken?? Wil je 2, 3, 4, 5 of 6 dagen weg blijven? Ben je op zoek naar een culturele hoofdstad zoals Praag of Moskou of bezoek je liever een mode en uitgaansstad zoals Valencia, Madrid, Barcelona of Londen? Wil je met het vliegtuig, auto of de bus? Als je die vragen hebt beantwoord kan je op zoek gaan naar de ideale city en kijken welke reisorganisatie een stedentrip aanbiedingen heeft.

Enkele suggesties

Voor een stedentrip dicht bij huis zou je aan een stad als Brugge, Delft, Gent of Maastricht kunnen denken. Voor een citytrip Nederland of België is 2 dagen in principe voldoende. Als echter een stedentrip naar een wereldstad als New York, Rome, Parijs of Londen wilt boeken, heb je wel 3 of 4 dagen nodig. Voor een stedentrip buiten Europa heb je al snel 6 of 7 dagen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een 5, 6 of 7 daagse stedentrip Peking, San Francisco, Moskou of New York. Ideeën voor een stedentrip zijn bijvoorbeeld, Bremen, Praag, Krakau, Lissabon, Wenen, Kopenhagen en Nice. Een een stedentrip Verona moet je absoluut eens gedaan hebben. Vind hier meer mooie plaatsen en landen om te ontdekken

Last minute stedentrip boeken

Een weekendje weg en een bezoek aan een interessante stad boeken? Een citytrip is bijna altijd last minute te boeken en zeker als je met de auto naar de bestemming rijdt. Houd in verband met het coronavirus wel rekening met eventuele reisbeperkingen en het coronapaspoort. Dat verdient zeker in deze tijd de nodige aandacht!