Ontdek restaurant Secret Garden in Amsterdam

Ontdek restaurant Secret Garden in Amsterdam

Secret Garden is een uniek restaurant in het hart van Amsterdam dat een levendige en exotische sfeer biedt, waarbij het groen van de natuur wordt gecombineerd met hedendaagse kunst​. Het restaurant is ingericht als een chique jungle, gevuld met veel groen, glitter en lichten. Vanaf de buitenkant is het misschien makkelijk over het hoofd te zien, omdat de deuren zwart zijn en volledig bedekt met planten, wat bijdraagt aan de 'geheime' aantrekkingskracht. Het restaurant Secret Garden Amsterdam bevindt zich op een levendige straat, de Reguliersdwarsstraat, in Amsterdam​.

Keuken

De Secret Garden serveert Nikkei Cuisine, een mix van Peruaanse en Japanse culinaire tradities. Op het menu vind je gerechten als oesters met een garnering van yuzu ponzu en komkommer, tonijn tataki, tempura zoete aardappelfrietjes met truffelmayo, Pani puri rundertartaar, rib-eye met chimichurri en ananas crème brûlée. De gerechten worden geserveerd in kleinere porties, ontworpen om te delen​​.

Ruimtes en Inrichting

Het restaurant heeft verschillende ruimtes. Wanneer je binnenkomt, bevind je je eerst in een garderobe (ook groen en vol met planten). Van daaruit word je naar het hoofdrestaurant geleid, dat een lange bar en diverse gezellige hoekjes om te zitten heeft. Als je verder gaat, kom je langs een prachtige pauw in een gouden kooi, die dient als het middelpunt van het restaurant. Er is nog een volledig ingerichte restaurantruimte in botanische stijl, grenzend aan een echte geheime tuin. Het design esthetiek gaat door tot in de badkamers, waardoor het hele restaurant een visuele traktatie is​.

Dranken

Secret Garden biedt een brede selectie van wijnen en cocktails geïnspireerd door Nikkei Cuisine. Enkele aanbevolen drankjes zijn de Garden’s Tiki cocktail, gemaakt met citroengras doordrenkte Pampero Blanco Rum, kokosnoot, verse ananassap en limoen. Hun wijnkaart is uitgebreid, met Rioja Blanco als populaire keuze

Ontdek de leukste Hotspots!

Ben je op zoek naar nog meer Hotspots in Amsterdam of andere plekken in Nederland? Bezoek dan de website Hotspotsnederland.nl voor de allerleukste Hotspots van dit moment! Op deze website vind je niet alleen de leukste restaurants, maar ook gezellige barretjes en de mooiste hotels in Nederland. En we houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in de wereld van de hotspots in Nederland!