Ontdek de mooiste zwembaden in Dubai

Ontdek de mooiste zwembaden in Dubai

Dubai staat wereldwijd bekend om zijn baanbrekende architectuur en ongeëvenaarde luxe. Met honderden prachtige wolkenkrabbers herbergt de stad enkele van 's werelds meest indrukwekkende infinity pools. Benieuwd naar de mooiste infinity pools van Dubai? Hier zijn enkele van de adembenemende zwembaden in Dubai die je zeker moet ervaren.

Cloud 22 - Atlantis The Royal

Cloud 22 in het super-de-luxe Atlantis The Royal hotel is één van de meest trendy plekken om te bezoeken in Dubai en is super exclusief. Het zwembad ligt op de 22e verdieping van het hotel en is alleen toegankelijk voor gasten van het hotel, of tegen betaling van een flink bedrag.

Vanuit het zwembad heb je een schitterend uitzicht over het Palm Jumeirah eiland en de indrukwekkende skyline van Dubai met als hoogtepunt de 828 meter hoge Burj Khalifa.

Aura Skypool Dubai

De AURA Sky Pool is 's werelds hoogste 360-graden infinity pool en is gelegen op het Palm Jumeirah eiland in Dubai. Het schitterende zwembad ligt op de rand van de 50e verdieping van The Palm Tower en biedt een uniek uitzicht over de skyline van onder andere de Dubai Marina en de Burj Al Arab. 

Jumeirah Zabeel Saray

Het Jumeirah Zabeel Saray hotel op het Palm Jumeirah eiland in Dubai heeft een schitterende infinity pool met een lengte van maar liefst 31 meter in lengte en 59 meter breed. Vanuit het zwembad heb je een uniek uitzicht over het eiland in de vorm van een palmboom en in de verte de indrukwekkende skyline van de Sheik Zayed Road met de honderden wolkenkrabbers.

The Address Downtown Dubai

Het zwembad op The Address Downtown Dubai biedt een werkelijk adembenemend uitzicht op de Burj Khalifa en de omringende skyline van Downtown Dubai. Het zwembad wordt omringd door luxe ligstoelen en mooie tuinen en is een oase van rust hoog boven de drukte van de stad.

ZETA Seventy Seven - Address Beach Resort

Het ZETA Seventy Seven restaurant in het Address Beach Resort in de Dubai Marina heeft één van de mooiste infinitypool van Dubai. Gelegen op de 77e verdieping van het hotel is dit het hoogste zwembad van de wereld en biedt een waanzinnig uitzicht over de Dubai Marina, het grootste reuzenrad van de wereld en de Perzische Golf. Dit is één van de meest Instagrambare locaties in Dubai.

Burj Al Arab Terrace

Het zwembad van de Burj Al Arab straalt koninklijke elegantie uit. Gelegen op het exclusieve eiland, Burj Al Arab Terrace, wordt het omringt door de Perzische Golf. Het zwembad biedt een ongeëvenaard uitzicht op de oceaan en de skyline van Dubai. Een duik hier is als een duik in pure luxe.

The St. Regis Dubai, The Palm

Het zwembad van het The St. Regis Dubai, The Palm hotel is ronduit spectaculair. Het  hotel beschikt niet over één, maar twee infinity pools; waarvan er één alleen voor volwassenen is zodat je in alle rust kunt genieten van de zon.

Nikki Beach Resort & Spa

Voor degenen die op zoek zijn naar een levendige en trendy zwembadervaring, is Nikki Beach Resort & Spa de place to be. Het zwembad is een bruisende plek met trendy muziek, luxe cabana's en een bijzondere sfeer. Het is de perfecte plek voor een dag vol zon, plezier en luxe.